Toimitus- ja maksuehdot

1. Yksityisyys ja tietosuoja
1.1. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy liittää asiakkaan tiedot asiakasrekisteriinsä ja asiakas antaa suostumuksensa, että Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä tietoja luovuteta eteenpäin.
2. Tilauksen sitovuus
2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy:llä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.
3. Hinnat
3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy:n hinnastossa osoitteessa  .Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät Alv 23 %.
3.2. Tilaukseen lisätään postikuluja kotimaan tilauksissa 7 EUR.
4. Toimitus
4.1. Arvioitu toimitusaika kahdesta neljääntoista (2-14) päivää, pyrimme kahdesta viiteen (2-5) päivään.
4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, tilauksen teon yhteydessä.
4.3. Kaikki Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy:n kotimaan toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy muuta erikseen sovi. Ulkomaan tilausten toimitustavasta ja rahdista sovittava erikseen.
5. Maksuehdot
5.1. Maksu tapahtuu etukäteen Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy:n tilille.
6. Palautukset
6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen oy@ollinpuupaja.fi  ennen tuotteen palauttamista. Kuluttaja voi palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy, Itkonniemenkatu 29 B, 70500 KUOPIO.
7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.
8. Reklamaatio
8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy:n sähköpostitse osoitteeseen oy@ollinpuupaja.fi . Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.
9. Ylivoimainen este (Force majeure)
9.1. Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Muotoilutsto Olli Yletyinen Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta T:mi Olli Yletyisen toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.
10. Riitojen ratkaisu
10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.